Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez rydzek » Wt gru 22, 2015 8:57 am

No to jak taka ważna to i ja dodam coś od siebie ale ciężko napisać tutaj coś nowego bo jak widać, każda opinia pozytywna i każdy zgadza się ze sobą (jak w piosence :D)

Ja jestem zadowolony i z czystym sumieniem POZYTYWNIE OCENIAM KONTO W SMART BANKU. Konto miało być darmowe i faktycznie takie jest. Nie ma żądnych opłat, mało tego karta i przelewy także darmowe ( w poprzednim banku za to płaciłem - głupi byłem). Korzystanie z konta bardzo intuicyjne i łatwe także bez problemu dla osób młodych jak i dla starszych - moja mam uczyła się na tym koncie robić przelewy i bardzo szybko załapała jego funkcjonowanie :)
rydzek
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt gru 22, 2015 8:53 am

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez wyczek » Wt gru 29, 2015 9:40 am

Mnie się wydaje, że własnie tak jest, że smart bank i jego smart konto jest bezapelacyjnie najlepszy i czytając opinie zamieszczane powyżej to widzę, że nie jestem tego zdania sam.
Jeśli bank oferuje bezwarunkowo darmowe konto a jak wiadomo dla polaka liczy się każdy grosz to jak mają nie wybrać własnie tego konta? Dodatkowo tutaj nie ma żądnej ściemy, żądnych haczyków jak to w innych bankach jest bardzo często - konto jest darmowe od pierwszego dnia od założenia cały czas.
Jeśli nic tego nie zmieni to tak też pozostanie.
wyczek
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt gru 29, 2015 9:36 am

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez Malina » N lut 07, 2016 6:22 pm

Moja przyjaciółka założyła sobie konto w Smart banku jakieś pól roku temu i od tamtej pory suszy mi głowę żebym i ja się tam przeniosła bo jest super. No i powiem szczerze, że chyba tak zrobię. Mówi, że wszystkie opcje, z których korzystam u siebie i za nie place tam będę miała całkowicie za darmo, czyli chodzi o posiadanie karty płatniczej, wypłatę gotówki ze wszystkich bankomatów w kraju no i co najważniejsze prowadzenie konta. Zastanawiało mnie też czy są jakieś haczyki (na zdrowy rozum przy takiej fajnej ofercie muszą być) ale zapewnia mnie za każdym razem, że nie dopatrzyła się do tej pory ani jednego
Malina
 
Posty: 1
Dołączył(a): N lut 07, 2016 6:20 pm

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez Barti » Pt lut 19, 2016 9:38 am

No ja mam akurat konto w mBanku ale co do smart banku mogę się wypowiedzieć bo moja zona ma tam konto i często sam jestem jego użytkownikiem, ponieważ służy nam ono do rozliczania domowych wydatków :)
Tak więc konto faktycznie jest darmowe, minęło od założenia konta już ponad 4 miesiące i do tej pory ani za żadne przelewy ani za żadne wypłaty z obcych bankomatów nie dostała żadnej opłaty. Także PRAWDA jest to, że konto jest darmowe.
Co do samego działania konta to bardzo łatwe w obsłudze i faktycznie intuicyjne jak w mbanku gdzie ja mam konto - daje + dla smart konta w smart banku - zasłużyli sobie :)
Barti
 
Posty: 1
Dołączył(a): Pt lut 19, 2016 9:33 am

smart opinie

Postprzez lolek » Pt lip 08, 2016 5:17 pm

Jeśli chodzi o to jakie Smart Bank opłaty za konto pobiera, to zależy od rachunku jaki sobie otworzysz. Ogólnie ani za otwarcie konta, ani za jego prowadzenie żadne opłaty nie są naliczane. Możesz też za darmo wypłacać kasę z bankomatów w kraju i zagranicą. Opłatami są obciążone np. polecenia zapłaty – 5 zł na Smart Konto, czy niektóre przelewy, ale w zależności od rachunku np. zagraniczny Swift na SMART Procent to 5 zł. Zajrzyj sobie do tabeli opłat na stronie, tam wszystko jest.
lolek
 
Posty: 22
Dołączył(a): Pn sie 11, 2014 1:18 pm

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez markol » Pt sie 19, 2016 12:13 pm

Według mnie mBank ma teraz najlepszą ofertę, dodatkowo można zgarnąć całkiem sporo gotówki biorąc udział w promocji.
markol
 
Posty: 1
Dołączył(a): Pt sie 19, 2016 12:07 pm

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez miliwanili13 » Pt sie 19, 2016 2:32 pm

A BZ WBK albo Idea Bank? Też mają ciekawe oferty ;)
miliwanili13
 
Posty: 1
Dołączył(a): Cz sie 18, 2016 2:37 pm
Lokalizacja: Warszawa

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez zoe89 » Śr sie 24, 2016 10:06 am

Ja mam bardzo dobre doświadczenia z Idea Bankiem. Profesjonalizm oraz szybkie przydzielanie
zoe89
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt sie 23, 2016 1:07 pm
Lokalizacja: Warszawa

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez Alicja » Cz sty 26, 2017 9:29 am

Nie można tak łatwo stwierdzić, czy jakiś konto bankowe jest najlepsze, czy też wręcz przeciwnie. W przypadku wszelkich wątpliwości najlepiej jest porównać ze sobą różne oferty przy pomocy porównywarki finansowej Total Money (http://totalmoney.pl/). Każdemu w danym banku może odpowiadać coś zupełnie innego, dlatego pewnie każdy wybierze inne konto bankowe. Dzisiaj mamy spory wybór. ;)
Alicja
 
Posty: 5
Dołączył(a): Śr sty 25, 2017 9:57 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Ranking Kont Bankowych - Smart Bank najlepszy? Każda opinia ważna

Postprzez storczynka » Wt lut 06, 2018 11:59 am

Warto korzystac z takich porównywarek. Dzięki temu można przejść wstępny etap poszukiwania kredytu.
storczynka
 
Posty: 26
Dołączył(a): Wt lut 06, 2018 6:58 am

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ranking kredytów



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron